flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Дрогобиччині засуджено чоловіка за крадіжки продовольчих товарів під час воєнного стану

20 квітня 2023, 09:15

18 квітня 2023 у режимі відеоконференції  розглянуто апеляційну скаргу захисника на вирок Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 6 лютого 2023 року у кримінальному провадженні про обвинувачення у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України.

Вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області обвинуваченого визнано винним та призначено йому остаточне покарання у виді 5 років 1 місяць позбавлення волі. Стягнуто з нього на користь держави витрати за проведення товарознавчої експертизи.

Обвинувачений неодноразово судимий, востаннє вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 22.02.2022 року за ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст. 357, ст. 70 КК України до покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік, на підставі ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням із встановленням іспитового строку терміном 1 рік. Однак, він не став на шлях виправлення, висновків для себе не зробив, а будучи звільненим від відбування призначеного покарання, впродовж іспитового строку повторно вчинив нові тяжкі злочини проти власності.

Зокрема, впродовж червня-вересня 2022 року, щомісяця здійснював крадіжки продукції в торговій залі магазину «Сім-23» ТзОВ «Клевер Сторс», що у місті Дрогобич. Всього зловмисник вчинив 6 епізодів викрадення належного майна підприємця (продовольчих товарів), завдавши майнову шкоду на загальну суму понад 3 тис. грн.

Колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду постановила залишити без задоволення апеляційну скаргу захисника, а вирок суду першої інстанції – без змін.

 

Фото: zhitomir.info.