flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Розглянуто апеляційні скарги у кримінальному провадженні щодо арешту майна Ужанського національного природного парку

10 липня 2020, 16:52

10 липня 2020 року колегією суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Львівського апеляційного суду розглянуто апеляційні скарги адвоката  Дубровської О.М. в інтересах Ужанського природного парку, апелянтів Биркович В.І та Заяць М.В. на ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду міста Львова від 22 травня 2020 року у кримінальному провадженні про накладення арешту на майно вилученого в ході проведення обшуків у домоволодінні Ужанського національного природного парку.  

Апеляційні скарги задоволено часткового, ухвалу слідчого судді Личаківського районного суду міста Львова скасовано та постановлено нову, якою накладено арешт на частину майна вилученого в ході проведення обшуків у домоволодінні Ужанського національного природного парку. В решті апеляційних вимог відмовлено.

 В межах кримінального провадження слідчим управлінням Територіального управління Державного бюро розслідувань здійснюється досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України. Зокрема, досудовим розслідуванням встановлено, що протягом 2019 року невстановленими особами за сприяння службових осіб науково-дослідного природоохоронного відділення Ужанського національного природного парку було здійснено незаконну вирубку лісу, який віднесено до природно-заповідного фонду.