flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочиста нарада з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2023, 13:17

З нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників суду у Львівському апеляційному суді відбулася урочиста нарада.

З вітальним словом до присутніх звернувся Голова суду Василь ГОЛОВАТИЙ, який побажав усім миру, невичерпного натхнення, здійснення творчих задумів та досягнення поставлених цілей на професійній ниві високого служіння правосуддю та закону, а головне – людині, захисту її прав і свобод.

Варто зазначити, що в ході свого виступу Голова суду звернув особливу увагу на значущість кропіткої, злагодженої, невтомної, висококваліфікованої праці працівників Львівського апеляційного суду та подякував усім присутнім за мудрість, мужність, витримку і людяність в такий нелегкий для нашої країни час.

Зі щирими словами вітання звернулась до присутніх також керівник апарату Львівського апеляційного суду Любов ЛІТЕНЕЦЬ, побажавши всім присутнім щастя, благополуччя, родинного затишку, вдячності від людей, радості від життя та якнайшвидшої перемоги України.

    За сумлінну та бездоганну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, досягнення в професійній діяльності, активну участь у зміцненні стану організаційного забезпечення діяльності суду та з нагоди професійного свята ряд працівників апарату суду було нагороджено почесними грамотами та подяками.

    Почесним гостем заходу став суддя у відставці Іван Павлович ГУЦАЛ, якого було нагороджено почесною відзнакою Верховного Суду «Знак Пошани» за особисті досягнення у професійній діяльності, сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий вклад у забезпечення незалежності судової системи.