flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти Львівського національного університету природокористування завітали до апеляційному суду

23 листопада 2023, 15:07

23 листопада у Львівському апеляційному суді, за ініціативи старшого викладача кафедри права Вадима Котика, відбулась екскурсія для студентів другого курсу спеціальності «Право» Львівського національного університету природокористування.

Під час екскурсії студенти спільно з викладачами Вадимом Котиком та Оксаною Руданецькою ознайомились із організацією роботи та структурою Львівського апеляційного суду, дізнались про історію будівлі суду, побачили ретро-залу та зал судових засідань, де відправляється правосуддя, помилувалися унікальними вітражами, виготовленими у майстерні Станіслава-Габріеля Желенського у 1914 році.

Опісля, студенти мали змогу ознайомитись із здійсненням суддями апеляційного суду кримінального судочинства, взявши взяли участь у судовому засіданні у колегії під головуванням судді Альберта Вікторовича Белени кримінальне провадження про обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 305 КК України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів, вчинена в особливо великих розмірах).

Закінчилась зустріч жвавим обговоренням та спільним фото на пам’ять.