flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомлення про виклик в судове засідання Намочинського Романа Володимировича та Зеленяк Оресту Сергіївну

14 червня 2024, 14:49

Львівський апеляційний суд викликає в судове засідання Намочинського Романа Володимировича та Зеленяк Оресту Сергіївну для участі у розгляді цивільної справи № 442/2632/20 за апеляційною скаргою Дрогобицької міської ради Львівської області на рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 14 грудня 2023 року у справі за позовом Фермерського господарства «Газда» Добродія Бігуняк Я.С.» до Намочинського Романа Володимировича, Зеленяк Орести Сергіївни, Дрогобицької міської ради, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Головного управління Держгеокадастру у Львівській області про витребування земельних ділянок з чужого незаконного володіння.

  

    Судове засідання відбудеться 12 серпня 2024 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні Львівського апеляційного суду за адресою: 79008 м. Львів, площа Соборна, 7.

 

         У відповідності до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням цього оголошення про виклик, особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

 

Суддя                                                                               Надія ШЕРЕМЕТА