flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомлення про виклик в судове засідання Висоцьку Людмилу Петрівну

20 травня 2024, 14:10

Львівський апеляційний суд викликає в судове засідання Висоцьку Людмилу Петрівну  для участі у розгляді цивільної справи №  441/1845/21 за апеляційною скаргою  представника Дячок Марії Іванівни, Дячок Василя Михайловича – адвоката Судомляк Ірини Казимирівни на рішення Городоцького районного суду Львівської області від 28 грудня 2023 року у справі за позовом Дячок Марії Іванівни, Дячок Василя Михайловича, до Акціонерного товариства «Альфа-Банк», Державного підприємства «Сетам», приватного виконавця виконавчого округу Львівської області Баірової Наталії Михайлівни, приватного нотаріуса Городоцького міського нотаріального округу Львівської області Мухи Марії Теодозіївни, Висоцької Людмили Петрівни, приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Чуловського Володимира Анатолійовича, про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню, та визнання торгів недійсними.

 

    Судове засідання відбудеться 03 червня 2024 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Львівського апеляційного суду за адресою: 79008 м. Львів, площа Соборна, 7.

 

         У відповідності до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням цього оголошення про виклик, особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

Суддя                                                                              Олег ВАНІВСЬКИЙ