flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прес-реліз: «Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу мера Чернігова»

01 лютого 2023, 13:00

ПРЕС-РЕЛІЗ

«Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу мера Чернігова»

У середу, 1 лютого, Львівський апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу мера Чернігова Владислава Атрошенка на ухвалу судді Яворівського районного суду Львівської області від 7.12.2022 року про адмінправопорушення за ч.1, ч. 2 ст.172-7 КУпАП.

Заслухавши доводи та перевіривши обставини справи, Львівський апеляційний суд постановив апеляційну скаргу В. А.Атрошенка задовольнити частково. Постанову Яворівського районного суду Львівської області від 07.12.2022 року про притягнення В. А. Атрошенка до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, в частині накладеного адміністративного стягнення - змінити.

В. А. Атрошенка вважати винним у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.172-7 КУпАП, з накладенням адміністративного стягнення, у відповідності до ч.2 ст.36 КУпАП, у виді штрафу в розмірі чотирьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 6800 (шість тисяч вісімсот) грн. із застосуванням додаткового стягнення, передбаченого ч.6 ст.30 КУпАП, у виді позбавлення права обіймати посади, що пов’язані з виконанням функції держави або місцевого самоврядування, на строк 1 рік. В решті постанову залишено без змін.

 

Головний спеціаліст із забезпечення зв’язків із ЗМІ

Львівського апеляційного суду

Ольга Мельник