flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

повідомлення про виклик в судове засідання Колодій Людмилу Мизайлівну, Колодія Богдана Васильовича

22 лютого 2024, 14:45

Львівський апеляційний суд викликає  Колодій Людмилу Мизайлівну, Колодія Богдана Васильовича в судове засідання для участі у розгляді цивільної справи за апеляційною скаргою апеляційної скарги Акціонерного товариства «Українська залізниця» в особі Регіональної філії «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» на рішення Кам»янка-Бузького районного суду Львівської області від 22 грудня 2023 року у справі за позовом акціонерного товариства «Українська залізниця» від імені якого діє Регіональна філія «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця» до Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області, Лиситчука С.Г., Головного Управління Держгеокадастру у Львівській області, за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Колодій Л.М., Колодій Б.В. про визнання незаконними та скасування рішень Кам'янка-Бузької міської ради Львівської області, скасування державних актів на право власності на землю, визнання незаконними та скасування договорів купівлі-продажу земельних ділянок, скасування запису в поземельній книзі земельної ділянки, скасування державної реєстрації права на земельну ділянку, усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою.

 

         Судове засідання відбудеться 07 березня  2024 року об 11год 15хв. в приміщенні Львівського апеляційного суду за адресою: 79008 м. Львів, площа Соборна, 7.

        

У відповідності до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, з опублікуванням цього оголошення про виклик особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.

 

 

 

 

Суддя                                                                       Т.І.Приколота